Home > Waterleiding

Waterleiding

Niet iedereen kan uit de voeten met het aan- of omleggen van waterleiding. Het is een lastig klusje en als u een klein foutje maakt dan kan dit al lijden tot een lekkage. Een loodgieter is de expert in het monteren en repareren van een waterleiding. U kunt dan ook beter een waterleiding laten aanleggen door een loodgieter.

Diverse soorten waterleidingdingen

Bij een waterleiding aanleggen wordt er bijna altijd gebruik gemaakt van een koperen buis. Hierin zijn twee soorten verkrijgbaar een harde koperen buis en een zachte koperen buis. Als de buis is gemaakt van hard koper dan is er een buigtang nodig om te buigen. Bij zacht koperwerk is er geen buigtang nodig en is het eenvoudiger om te monteren. Tegenwoordig wordt er steeds meer met kunststof buizen voor de waterleiding gewerkt. Kunststof is makkelijker te verwerken en een stuk goedkoper dan roodkoper. Vraag gerust een vrijblijvende offerte voor een waterleiding aanleggen via de website.

Waterleiding laten plaatsen

Als u een nieuwe waterleiding gaat aanleggen dan kunt u kiezen voor waterleiding in of op de muur. Een waterleiding in de muur ziet er mooier uit want de leidingen zijn niet meer in het zicht. Het nadeel van in de muur is dat je er niet meer gemakkelijk bijkomt bij een eventuele lekkage. Als u de waterleiding op de muur monteert kunt u bij een eventuele lekkage de leiding eenvoudig repareren.

Wij staan voor u klaar

Laat uw waterleiding aanleggen door een loodgieter: alleen dan bent u verzekerd van kwaliteit. Een loodgieter geeft altijd garantie op zijn werk en u bent verzekerd dat het allemaal netjes wordt afgewerkt. Wilt u meer informatie ontvangen voor een loodgieter bij u in de buurt? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze website of bel 085 4320001.