Home > Verstopping

Verstopping

Heeft u last van een verstopte riolering? Een vervelend probleem dat al snel veel ongemak veroorzaakt. Loodgieter Garant heeft jarenlange ervaring op het gebied van verstopte rioleringen en weet als geen ander hoe we uw verstopte toilet of keukenafvoer weer snel kunnen ontstoppen. Bij ons kunt u 24 uur per dag terecht, door het hele land. Waar u zich ook in Nederland bevindt, wij verhelpen u snel van uw verstopte riolering!

Werkwijze bij verstopping

Als u onze hulp inschakelt bij een verstopping, gaan de specialisten van Loodgieter Garant op zoek naar de oorzaak van de verstopping. De oorzaak van een verstopping kan erg verschillen, u kunt denken aan doorgespoeld maandverband of frituurvet, etc. Wanneer onze ontstoppers de oorzaak hebben opgespoord dan gaan we met ontstoppingsmateriaal de verstopping verhelpen. Onze ontstoppers hebben dit materiaal altijd bij zich, waardoor we zo snel mogelijk het probleem kunnen oplossen.

Ruime ervaring in ontstoppen

Onze ontstoppingsspecialisten hebben meer dan tien jaar ervaring in het verhelpen van onder andere rioolverstoppingen, een toilet verstopping, een keukenafvoer verstopping, het ontstoppen van vaatwassers, een douche verstopping en een verstopte regenwaterafvoer. Loodgieter Garant is snel ter plaatse om het probleem voor u te verhelpen, waar u zich ook in Nederland bevindt. Geen lange wachttijden, maar direct actie. Bovendien werken wij alleen met professionele monteurs met ruime ervaring en maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur. Daarnaast maken wij van te voren heldere prijsafspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Contact

Bel direct 085 4320001 om in contact te komen met een van de vakmannen van Loodgieter Garant. Wij staan in heel Nederland 24 uur per dag voor u klaar, 7 dagen in de week!