Home > Noord-Holland > Haarlem > Zwevend toilet plaatsen

Zwevend toilet plaatsen in Haarlem?

Wilt u een nieuw toilet, bijvoorbeeld omdat u het sanitair in uw nieuwe woning laat vervangen, of omdat uw huidige toilet beschadigd of te erg verouderd is? Veel nieuwe toiletten zijn zwevend of hangend. Een hangend toilet oogt modern en is hygiënischer dan een toilet dat op de vloer staat. De montage van een hangend toilet kunt u het best uit handen geven aan een specialist. Deze weet precies op welke factoren gelet moet worden zodat uw wc perfect zal werken.
Een zwevend of hangend toilet wordt gemonteerd op de wand in plaats van op de vloer en wordt samen met een reservoir in een speciaal frame bevestigd. Daarna wordt het daadwerkelijke toilet weggewerkt in het frame zoals dat in de wand is weggewerkt. Het bepalen van de hoogte van het toilet is, evenals de aanleg van de afvoer, werk voor een ervaren vakman. Een loodgieter kan deze klus voor zijn rekening nemen.

Schakel Loodgieter Garant in!

In Haarlem, maar ook in de rest van Nederland, vindt u gemakkelijk een loodgieter via Loodgieter Garant. Bij ons landelijke netwerk zijn alleen erkende loodgietersbedrijven aangesloten, die geselecteerd zijn op onder andere kwaliteit, service en scherpe prijzen. Vraag daarom via ons een offerte aan voor uw klus, of bel ons via 085 4320001.