Home > Noord-Holland > Haarlem > Waterleiding aanleggen

Waterleidingen laten aanleggen?

Een goede doe-het-zelver zal het misschien wel lukken om zelf waterleidingen te leggen in de keuken of badkamer. Toch is het verstandiger om het aanleggen van leidingwerk over te laten aan een vakman. Die weet namelijk precies welk materiaal geschikt is voor uw woning en zorgt voor een vakkundige plaatsing. Als waterleidingen eenmaal aangelegd zijn, is het lastig om nog wijzigingen door te voeren. Om problemen zoals lekkage te voorkomen is een goede aanleg dus essentieel!
Loodgieter Garant is een landelijk netwerk waarbij erkende loodgietersbedrijven zijn aangesloten. In Haarlem en omgeving vindt u daarom gegarandeerd een specialist bij u in de buurt! Wij garanderen u een kwalitatieve service en scherpe prijzen, evenals een uitstekend resultaat. Schakel in Haarlem onze loodgieters in! Neem contact met ons op via 085 4320001 of vraag een offerte aan.

Waar moet op gelet worden?

Voor het leggen van waterleidingen wordt tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van kunststof buizen. Deze zijn goedkoper dan de koperen leidingen, bovendien kunt u er sneller mee werken. Nadeel is echter dat er veel verschillende soorten kunststof leidingen worden gemaakt, die niet allemaal voor geschikt zijn voor alle doeleinden. Wilt u er bijvoorbeeld zeker van zijn dat uw leidingen zowel warm als koud water kunnen vervoeren? En wilt u de warmwaterleiding ook voorzien van isolatiemateriaal? Als u de leidingen voor uw keuken of badkamer laat aanleggen door een professional, weet u zeker dat u tevreden zult zijn met het resultaat.