Loodgieter Noord-Holland

Woont u in Noord-Holland en bent u op zoek naar een professioneel loodgietersbedrijf voor al uw loodgieterwerkzaamheden? Bij De Haas Installatietechniek kunt u terecht voor kleine klussen maar ook voor de totaalinstallatie op het gebied van gas-, water- en, lood-, zink- en dakbedekkingswerkzaamheden, centrale verwarming en vloerverwarming. Zelfs een complete badkamerrenovatie behoort tot de mogelijkheden. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan als u meer wilt weten, of neem telefonisch contact op via 085 4320001. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Diensten Loodgieter Garant

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met advies en praktische oplossingen. Voor meer informatie over de diensten vanLoodgieter Garant Noord-Holland neemt u vrijblijvend contact met ons op. Bij ons bent u op het juiste adres voor het vervangen van bijvoorbeeld uw huidige sanitair en kranen, of voor een geheel nieuwe badkamer en of toilet. Bovendien zijn wij als loodgietersbedrijf u ook van dienst met de onderstaande werkzaamheden en leveranties:
• Gas en water installaties
• Riolering
• Sanitair
• Verwarming en warmwater toestellen
• Airconditioning
• Service en Onderhoud

Uitstekende service en garantie

Steeds meer mensen zoeken online een geschikt loodgietersbedrijf. Daarom werken we alleen met erkende loodgieters dat u als klant de zekerheid geeft over de kwaliteit van het geleverde werk. Daardoor is vakmanschap gegarandeerd en staat een snelle dienstverlening hoog in het vaandel. Voor vrijwel elke klus in en rondom uw woning in Noord-Holland zijn wij u van dienst. Of het nu gaat om het onderhoud of aanleg van uw leidingwerk, het plaatsen of het bouwen van uw badkamer, ons loodgietersbedrijf verstaat zijn vak. Op het moment dat u ons inschakelt voor een opdracht, bespreken wij altijd vooraf wat uw wensen zijn. Wilt u advies of meer weten vraag vrijblijvend een prijsopgaaf aan. Wij staan graag voor u klaar.

CV onderhoud

Het rendement van uw cv ketel gaat omhoog wanneer u deze laat onderhouden. Daardoor bespaart u op uw stookkosten. Er mag geen overdruk ontstaan op uw cv ketel. Ons loodgietersbedrijf controleert dit bij de onderhoudsbeurt. Ook gaan we na of er bijvoorbeeld schadelijke gassen zijn ontstaan.

Lekkage

Een onverwachte lekkage wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Soms is het lastig om te ontdekken waar de lekkage vandaan komt. Het is dus van belang om er een loodgieter bij te halen die de oorzaak van het probleem vindt en verhelpt. De Haas Installatietechniek staat bekend om zijn snelheid en vakmanschap en is binnen no-time bij u om uw lekkage te verhelpen.

Sanitaire installatie

Goede sanitaire installaties dragen in hoge mate bij aan het comfort in uw huis. Voor alle klussen die met sanitair te maken hebben staan wij voor u klaar. Of het nu een renovatie of nieuwbouw betreft, wij hanteren een onafhankelijk advies.

Direct een offerte aanvragen

Loodgieter Garant staat bekend om een snelle dienstverlening en gedegen vakmanschap. En dit allemaal tegen een scherpe prijs. Van kleine tot grote klussen, Loodgieter Garant Noord-Holland is u graag van dienst! Wacht niet te lang, maar vraag nu een vrijblijvende prijsopgaaf aan. Liever direct een specialist aan de lijn? Bel dan naar 085 4320001. Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag tot uw beschikking!