Home > Zwolle

Loodgieter Zwolle

Bent u op zoek naar een gerenommeerd loodgietersbedrijf in Zwolle? Neem dan eens contact op met Loodgieter Garant. Via ons vindt u namelijk te allen tijde een loodgieter voor al uw water- en gasleidingwerkzaamheden, lekkages en verstoppingen. Wij werken in Zwolle samen met een allround loodgietersbedrijf, dat een handige 24/7 service verleent. Door te bellen naar 085 4320001, verzekert u zichzelf zowel overdag als ’s nachts van snelle service door een vakkundige loodgieter.

Onze werkzaamheden

Iedere bij ons aangesloten loodgieter in Zwolle kan u helpen met diverse werkzaamheden. Hieronder hebben wij overzichtelijk voor u opgesomd wat de diensten van ons loodgietersbedrijf zoal inhouden.
• Verhelpen van lekkage en verstoppingen.
• Verbouwingen van badkamers.
• Installeren en onderhouden van CV- en verwarmingsinstallaties.
Sanitaire installatie.
• Ontstoppen van riolering en waterafvoer.
Onderhoud aan leidingwerk voor zowel gas- als waterleidingen.
• Daklekkage, -bedekking en –inspectie.

24/7 kwaliteitsservice

Belt u naar 085 4320001, dan staan wij u 24/7 direct te woord. We willen u vragen helder aan te geven wat u van ons loodgietersbedrijf verwacht, zodat wij meteen een vakkundige loodgieter uw richting uit kunnen sturen. Het maakt voor ons loodgietersbedrijf dus niet uit of u belt om 2 uur ’s nachts of om 1 uur in de middag. Merkt u diep in de nacht dat uw huis een ernstige lekkage heeft opgelopen, dan kunt u hierdoor direct contact opnemen met een loodgieter. Wij staan voor u klaar met kwaliteitsservice, want al onze vakmannen in Zwolle hebben jarenlange ervaring in hun vak en kunnen u dus perfect verder helpen.

Sanitaire installatie

Erg belangrijk in uw huis is het goed in orde hebben van uw sanitaire installatie. Dit zorgt namelijk voor comfortabel wonen. Alle vakmannen van ons loodgietersbedrijf zijn hierin gespecialiseerd en kunnen uw sanitair vakkundig installeren en repareren.

Lekkage

Een lekkage in huis hebben is erg vervelend en ook nog eens bijzonder slecht voor uw woning. De lekkage kan namelijk gemakkelijk uitbreiden, waardoor de schade groter wordt. Voorkom dit en neem tijdig contact op met ons loodgietersbedrijf in Zwolle, zodat wij uw lekkage kunnen verhelpen.

Offerte-aanvraag

Wilt u een lekkage laten verhelpen in Zwolle of heeft u een andere opdracht voor een loodgieter? Neem dan contact op via ons contactformulier en wij verzenden u een gratis en vrijblijvende offerte op maat, zodat u kennis kunt maken met de gunstige tarieven van ons loodgietersbedrijf in Zwolle. Betreft het een spoedgeval? Neem dan contact met ons op via 085 4320001.