Home > Lekkage

Last van lekkage?

Als u een lekkage heeft dan kunt u hierdoor veel schade oplopen. Zelfs de kleinste lekkages kunnen al voor problemen zorgen. Een lekkende kraan zorgt al snel voor een verspilling van vier liter water per uur. Bent u bang dat u ook een lekkage heeft, maar kunt u de lekkage nog niet vinden? Roep dan direct de hulp in van een loodgieter om verdere schade te voorkomen. Via onze website kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een lekkage probleem.

Hoe wordt lekkage opgespoord?

Het is vaak onduidelijk wat de oorsprong van een lekkage is. Als u een lekkage wilt verhelpen dan is het belangrijk om dit eerst uit te zoeken. De loodgieters van loodgieter garant werken dan ook met een speciale lekdetectie. Met een lekdetectie kunnen onze loodgieters precies zien waar het water naar toe loopt. Maar ook waar de breuk zit als deze onzichtbaar is. Een leiding in de muur kan een lekkage veroorzaken, maar het is niet direct zichtbaar waar de leiding zich bevind. Met de speciale lekdetectie wordt de juiste leiding opgespoord zonder uw complete woning te slopen.

Voordelen van een lekdetectie

De lekdetectie apparatuur van onze loodgieters laten zien hoeveel vocht en water er in de muur zit. Maar vooral vanuit welke bron het water vandaan komt. Als de lekkage uit een muur komt dan zou eerst de complete muur opengemaakt moeten worden voordat de lekkage kan worden verholpen. Met de lekdetectie wordt het probleem direct opgespoord zodat dit niet nodig is. Wilt u ook gebruik maken van onze deskundige lekdetectie en problemen voorkomen? Vraag direct een vrijblijvende offerte bij onze loodgieter aan.

Neem contact op met ons

Uit de ervaring van onze loodgieters blijkt dat de meeste lekkages voorkomen in waterleidingen, drukloze afvoerleidingen, vloerverwarming en platte daken. Wilt u de lekkage direct laten opsporen en verhelpen? Bel direct via 085 4320001 of vraag een vrijblijvende offerte aan via Loodgieter Garant voor een loodgieter bij u in de buurt.