Home > CV service

CV service

Loodgieter Garant is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en installeren van HR en CV ketels. In heel Nederland kunt u al jarenlang rekenen op onze CV service en hebben we al duizenden reparaties en installaties verricht. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven.

CV ketel onderhoud

Onderhoud van uw centrale verwarming is belangrijk en zorgt voor een langere levensduur van uw ketel. Loodgieter Garant biedt meerdere vormen van onderhoud aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een CV onderhoudscontract waarbij uw centrale verwarming periodiek wordt nagekeken. Daarnaast kunt u er voor kiezen om een eenmalige onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Wanneer u geïnteresseerd bent in deze mogelijkheden vraagt u dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij doen u vervolgens een voorstel dat aansluit bij uw wensen!

CV reparatie

De kans dat uw CV in de wintermaanden kuren vertoont is vele malen groter dan in de warme zomerperiode. Pas op een koude dag komt u erachter dat de CV een zeer belangrijk onderdeel is van de woning. Loodgieter Garant begrijpt dat wanneer uw CV kapot is u dit zo snel mogelijk verholpen wilt zien. Vandaar dat wij een 24 uurservice aanbieden. 7 dagen per week kunnen wij in heel Nederland snel ter plaatse zijn. In 93% van de gevallen zijn wij binnen een uur bij u ter plaatste!

CV ketel aanschaf

Een nieuwe cv ketel aanschaffen en installeren kan lastig zijn. De oppervlakte van de te verwarmen ruimte speelt een rol, evenals het financiële plaatje. Kiest u voor een combiketel, HR of traditionele verwarmingsketel? Loodgieter Garant heeft dagelijks te maken met dergelijke keuzes en geeft u vrijblijvend advies.

Waarom Loodgieter Garant?

• Duidelijke prijsafspraken op basis van prestatie
• Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar
• Landelijke dekking
• Geen wachttijden en snel ter plaatse
• Jarenlange ervaring op het gebied van verwarming

Offerte

Wij zijn een allround CV aanbieder en verrichten zowel onderhoud, reparatie en installatie van verwarmingsketels. Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden, vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan. Gaat het om spoed? Bel dan via 085 4320001. Wij horen graag van u!